SMART LED žárovky

Chytrá žárovka do Vaší domácnosti ovládaná pomocí Vašeho mobilního telefonu či tabletu na WIFI přes aplikaci TUYA či SMART LIFE, ale i bez internetu na Bluetooth. Díky této funkci můžete ovládat osvětlení odkudkoliv a nastavit si časový cyklus dle Vaší potřeby ale i nastavit barvu světla, ať už barevné osvětlení pro atmosféru, tak i klasické svícení od 2700K (teplá žlutá) tak i 4000K (neutrální denní) až po 6500K (studená bílá).

Řada Kanlux SMART klade důraz na klasické svícení, proto má žárovka má větší výkon na bílé barvě a barevné je dekorativní.

Žárovky Kanlux SMART mají následující funkce: stmívání, plynulá změna barvy světla (CCT) a barvy (RGB), které si můžete vybrat z palety 16 milionů barev. Díky funkcím, jako jsou plány, biorytmy nebo seskupování s jinými zařízeními SMART, úspěšně doma přizpůsobíte světlo svému životu. Pro ještě větší pohodlí při používání můžete žárovky Kanlux SMART ovládat pomocí hlasových příkazů (Google Assistant/Alexa).

Aplikace jsou zcela zdarma a stačí se pouze zaregistrovat. Do Vaší domácnosti můžete přidat i další členy rodiny či návštěvu.