Sportovní haly, fitness centra, tělocvičny, hřiště a sportoviště

Pokud uvažujete nad tím, jak snížit provozní výdaje Vámi provozovaného sportovníjho provozu, tak jste na správné adrese. Rádi Vám budeme nápomocni. Zajistíme audit stávajícího osvětlení, vyhodnotíme nejvhodnější postup, navrhneme nejvhodnejší svítidla pro dený provoz, předložíme Vám kalkulace návratnosti na úspoře elektrické energie a nakonec zrealizujeme kompletní přesvícení Vašeho provozu.

V našich realizacích naleznete více i méně známá sportoviště: fitness centra, školní a klubové tělocvičny, sportovní haly, venkovní hřiště, kluziště, posilovny, bazény a koupaliště, sportovní stadióny, nebo fotbalová hřiště. Rádi Vám s výběrem nového LED osvětlení a úsporných PROFI lamp poradíme, neváhejte se na nás obrátit, jsme tu pro Vás.

fitness_led_osvetleni_praha_toplux

Pokud se chcete nejprve poradit, neváhejte nás kontaktovat  +420 733 424 400 a případně si domluvte schůzku na naší prodejně show roomu s našim specialistou na osvětlení.

Proč by jste měli modernizovat osvětlení ve Vašem sportovním provozu?

Většinou bývá hlavním důvodem pro výměnu stávajících sodíkových výbojek, halogenových lamp a zářivkových světel, již nedostatečná intenzita osvětlení, drahý světený provoz, velká poruchovost a nutnost častých servisu. Starší typy svítidel mají pozvolný náběh intenzity doprovázený výrazně zvýšeným odběrem elektrické energie, blikání (stroboskopický efekt), škodlivá ultrafialová a ultračervená záření a dost často i nevhodnou barvu světla pro daný provoz. V těchto provozech je možné za použití  LED technologie uspořit 55 až 85% spotřeby energie a docílit návratnosti pořizovacích nákladů LED osvětlení v řádu několika měsíců. Námi nabízená LED svítidla mají dlouholetou životnost až 100.000 hodin s téměř nulovými nároky na údržbu, a to Vám dokáže ušetřít další výdaje a starosti se servisem Vašeho světelného parku.


Ukázky naší práce v kategorii provozu "SPORT"

fitnesscerny-logo-text

Fitness (Poděbrady)

Zadání: projektový návrh osvětlení pro nově postavené fitness se zázemím dle platných ČSN pro osvětlení. Navrh osvětlení s nízkou energetickou náročností a minimální potřebou údržby. Kompletní pokrytí nouzovým osvětlením dle norem.

LED-osvetleni_fitness_projektova_dokumentace_navrh_led_osvetleni_praha_toplux

Výsledek:

 

Postup: Vypracování světelného projektu dle ČSN pro osvětlení a následný prodej svítidel rozdělený na etapy výstavby


logojpg

Sportovní hala (Benešov)

Zadání: posílit osvětlení sportovní haly, aby byla dodržena hygienická norna pro osvětlení daného provozu.

LED-osvetleni_sportovni_haly_norma_odrazem_osvetleni_praha_toplux

Postup: proměření intenzity osvětlení, návrh na doplnění svítidel pro dosažení itenzity osvětlení dle ČSN, následný prodej svítidel. Dodání svítidel do 14 dní od potvrzení objednávky. Svítidla na objednávku.

Použité produkty: LED průmyslové svítidlo High Bay 100W 90° Philips/MeanWell 5000K stmívatelné 1-10V se stříbrným kloboukem  LED průmyslové svítidlo TopLux HBS 100W se stříbrným kloboukem  LED průmyslové svítidlo Ecolite INDUSTRY 150W studená bílá HB03-150W Držák Ecolite HOLDER pro svítidla INDUSTRY HB03-DRZAK


Mystic Skatepark Štvanice z.s. – Mystic skatepark je od roku 1994 součástí  ostrova Štvanice a českého skateboardingu

Sportovní hala (Praha)

Zadání: výměna osvětlení, včetně elektrorozvodů

20180628_205509

Postup: kalkulace návratnosti investice, návrh LED osvětlení, včetně dokumentace k založení na úřady, demontáž původního osvětlení a rozvodů, instalace nových rozvodů a svítidel.

Použité produkty: LED reflektory a průmyslová svítidla.